banneritesti
banneritesti

Suopellon Lomarakenne

Pienempiä teollisuuden ja liikerakentamisen rakennuksia voidaan toteuttaa kokonaisurakkana tai pääurakkana. Teemme myös teollisuusrakennuksia. Asiakkainamme ovat niin julkisyhteisöt kuin yksityiset yritykset ja henkilöt ja rakennusliikkeet. Päätoimialueemme on pääasiassa Etelä-Suomi, mutta myös Keski-Suomessa ja Pohjois-Pohjanmaalla olemme toteuttaneet joitakin hankkeita.

SPLRtermo -yksikkömme vastaa kylmä- ja puhdastilojen rakentamisesta. Toteutamme erilaisia puuelementtiosia ja teräsrakenneosia / -kasauksia.

Katso palvelumme Ota yhteyttä

suunnittelu

Suunnittelu

Jos olet ajattelemassa rakennus- tai korjausprojektia, isoa tai pientä, ota meihin yhteys välittömästi. Mietitään yhdessä eri mahdollisuuksia parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi. Vanha sanonta - hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - on totisinta totta rakennushankkeissa. Annamme mielellämme ilmaisen budjettitarjouksen kohteestasi ja hyvät neuvot kaupan päälle. Teemme rakennesuunnittelua. Teräsrakenteet toimitamme suunniteltuna ja asennettuna.

osaaminen

Osaaminen

Käytämme toiminnassamme vain ammattilaisia. Täten varmistetaan, että jokainen työvaihe on oikein hoidettu kulloistenkin määräysten mukaisesti. Näin varmistetaan haluttu lopputulos ja kustannuksia säästyy kun asiat tehdään kerralla oikein. Monen vuoden kokemuksemme rakennusalalta on osoittanut meille, että asiakkaan tyytyväisyys työhömme on yksi yrityksemme tärkeistä kulmakivistä.

energiatehokkuus

Energiatehokkuus

Energiatehokkuus niin uudis- kuin korjausrakentamisessa on tämän päivän keskeisimpiä asioita. Vuoden 2010 alusta astuivat voimaan uudet määräykset koskien rakennusten energiatehokkuutta. Ero vanhoihin määräyksiin on huomattava. Tämä on meille arkipäivää, sillä olemme jo vuosikausia kehittäneet rakenteita, joiden energiatehokkuus on ylittänyt voimassa olevat määräykset.